Nyheter – november 2021
Nyheter – mars 2021
Nyheter – november 2020
Nyheter – oktober 2020
Nyheter – september 2020
Nyheter – september 2019
Nyheter – mars 2019
Nyheter – januari 2017

Nyhetsbrev februari 2021

Publicerad söndag 21 mar 2021, 20:46

Nyhetsbrev februari 2021

Årsmöte 2021

Årsmötet är planerat till söndagen den 25:e april, så notera gärna detta i era kalendrar. Vi följer givetvis utvecklingen av Corona och kommer att anpassa oss efter det, men vi tycker det är viktigt att årsmötet hålls i tid så den nya styrelsen får en chans att anordna eventuella aktiviteter under sommaren. Om restriktionerna fortfarande gäller kommer vi att genomföra årsmötet digitalt. För dem som inte kan vara med digitalt försöker vi lösa detta på bästa sätt. Kanske en mötesplats där max 8 kan närvara och samtidigt delta på mötet, men vi avvaktar utvecklingen och återkommer med kallelse i början av april.

Valberedningen Ulf Seijsing, ulf.seijsing@svalom.se, och Lennart Gustafsson, lennart.gustafsson@conservator.se, tar tacksamt emot förslag på nya ledamöter mm. Tveka inte att höra av er!

Facebook

Sociala medier blir viktigare och viktigare och det känns väldigt bra att vi nu är igång med detta. Det tillhör ju framtiden och är det snabbaste sättet att nu åt till flera än vårt egna nätverk, så att vi bl.a. kan locka nya medlemmar. Kontaktperson: Malin Elmlid

https://www.facebook.com/patabygden

Rapportering från aktuella arbetsgrupper

1. Arbetsgruppen i Pataholm. Vi väntar fortfarande på ett förslag från kommunen avseende de trafik- och parkeringsåtgärder som ska utföras till hösten. Kontaktperson: Eva Gustafsson

2. Utegym i Korpemåla-området. Kommunstyrelsen avslog föreningens bidragsansökan. Nu fortsätter vi processen med en ansökan om projektpengar från Kustlandet (jordbruksverket). Kontaktperson: Ingrid Wåhlin

3. Medborgarförslag. Styrelsen gör, via ett medborgarförslag, ett nytt försök att påverka ombyggnationen av krysset i Ålem. Facebook-gruppen i Ålem hjälper till att samla in underskrifter till medborgarförslaget. Sista dag för att skriva på är torsdag den 18:e februari.

Övrigt

Mönsterås Bluesband är bokade till Hullgrensgården den 23:e juli, så nu håller vi tummarna för att det kan funka!

Medlemsavgift

Avgiften (vuxen 50:-/familj 100:-) betalas till bankgiro 5369-5128. Man kan även swisha till: 123 255 8054.

Var vänlig uppge namn, adress, telefonnummer och ev. e-post på inbetalningen så att vi kan uppdatera vårt medlemsregister. Uppgifterna kan också lämnas till vår kassör Per-Anders Karlsson, Mobil: 070-301 400 6, Mail: pe-a.karlsson@telia.com. Det är viktigt att ange sin mail-adress om man vill ha våra nyhetsbrev.

Kontaktvägar

På föreningens hemsida, www.patabygden.se, går det att hitta kontaktvägarna till oss i styrelsen. Där finns också våra protokoll utlagda.

Tveka inte att höra av er till oss i styrelsen om ni har frågor eller vill engagera er i något vi arbetar med.

Styrelsen

Patabygdens Samhällsförening

  Den här webbplatsen använder cookies för att alla funktioner och tjänster ska fungera, samt förbättra användarvänligheten.