Nyheter – november 2021
Nyheter – mars 2021
Nyheter – november 2020
Nyheter – oktober 2020
Nyheter – september 2020
Nyheter – september 2019
Nyheter – mars 2019
Nyheter – januari 2017

Nyhetsbrev november 2021

Publicerad söndag 7 nov 2021, 18:04

Vi går nu mot vinter och julen närmar sig med rasande fart. Samhällsföreningen ligger lite lågt med evenemang fram till den 15:e januari, då vi kommer ha soppkväll med tre olika soppor. Mera information kommer framöver. Vi har flera glädjande besked från våra arbetsgrupper enligt nedan.

Rapportering från aktuella arbetsgrupper

  1. Nu har vi äntligen fått vår ansökan hos Kustlandet, till utegym i Södra Korpemåla, beviljat även av Jordbruksverket. Är någon intresserad av att hjälpa till med detta hör av er till info@patabygden.se.
  2. Kommunen är nu färdiga med sitt förslag vad det gäller arbeten med stensättning, trafik, parkeringsplatser mm i Pataholm. Arbetena kommer att utföras innan sommaren 2022.
  3. Arbetsgruppen som arbetar med den märkliga hastighetshöjningen mitt i Patamalm avvaktar nu det svar som kommunen i sin tur väntar på från Trafikverket. Enligt nya mätningar så står dessutom skyltarna fel. Kontaktperson är Maria Karlsson, maria.karlsson631002@gmail.com.
  4. Grannsamverkan fortsätter sitt arbete med att försöka sprida information när något händer i vår bygd. Det har senaste tiden varit en del stölder mm så det är viktigt att vi alla hjälps åt hålla ögon och öron öppna. Vid brott ska polisen tillkallas. Sammankallande för samtliga kontaktpersoner är Adam Fantenberg, adam.fantenberg@hotmail.com.

Facebook

Har ni aktiviteter som ni vill nå ut med via Facebook eller bilder från bygden som kan vara fina att delge andra så skicka gärna det till Malin Elmlid, malin@elmlid.com

https://www.facebook.com/patabygden

Medlemsavgift

Avgiften (vuxen 50:-/familj 100:-) betalas till bankgiro 5369-5128. Man kan även swisha till: 123 255 8054.

Var vänlig uppge namn, adress, telefonnummer och ev. e-post på inbetalningen så att vi kan uppdatera vårt medlemsregister. Uppgifterna kan också lämnas till vår kassör Per-Anders Karlsson, Mobil: 070-301 400 6, Mail: pe-a.karlsson@telia.com. Det är viktigt att ange sin mail-adress om man vill ha våra nyhetsbrev.

Kontaktvägar

På föreningens hemsida, www.patabygden.se, går det att hitta kontaktvägarna till oss i styrelsen. Där finns också våra protokoll utlagda.

Tveka inte att höra av er till oss i styrelsen om ni har frågor eller vill engagera er i något vi arbetar med.

Styrelsen

Patabygdens Samhällsförening

  Den här webbplatsen använder cookies för att alla funktioner och tjänster ska fungera, samt förbättra användarvänligheten.